Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

















ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ  ΣΤΗ  ΓΑΣΤΡΑ
ΜΕ  ΠΑΤΑΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
2 μπουτάκια κατσικάκι
Πατάτες
Αλάτι , πιπέρι
Λεμόνια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στη γάστρα τα δύο μπουτάκια κατσικάκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι , 2 λεμόνια και τέλος το ελαιόλαδο{μισό φλιτζάνι του καφέ περίπου}. Δεν βάζουμε τίποτε άλλο στο κατσικάκι για να αναδείξουμε την νοστιμιά του και όχι να μπερδέψουμε τις γεύσεις. Κόβουμε και τις πατάτες βάζοντας τα ίδια υλικά και σε αυτές.
Ψήνουμε στους 180°C για 2 -2,5 ώρες.
Γίνεται πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό .

Καλή επιτυχία !!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου