ΜΠΡΟΚΟΛΑ
ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΥΛΙΚΑ
2 μικρά μπρόκολα
Αλάτι, πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
½ κούπα παρμεζάνα τριμμένη
½ κούπα τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού πλύνουμε τα μπρόκολα, τα
τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα βραστό νερό. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε
να βράσουν 10΄περίπου. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος,
αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 5-6 λεπτά
και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Πολύ νόστιμη εναλλακτική λύση του
μπρόκολου που θα σας ενθουσιάσει.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου