ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
ΥΛΙΚΑ
2
κεσεδάκια τυρί κρέμα {mascarpone}
1
βαζάκι μερέντα {400 γρ.}
2
πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1
πακέτο κρέμα γάλακτος {200 γρ.}
1
κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και
το ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει καλά. Συμπληρώνουμε με την μερέντα και ανακατεύουμε
και πάλι πολύ καλά, μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας. Σπάζουμε μέσα στο μείγμα το ενάμιση πακέτο μπισκότα σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε. Ο κορμός μας είναι έτοιμος για να μπει
στη φόρμα. Καλύπτουμε με μεμβράνη μια φόρμα μακρόστενη και αδειάζουμε τον κορμό
σε αυτή. Βάζουμε σε μικρό κατσαρόλι την κρέμα γάλακτος, να πάρει μια βράσει και
κατόπιν βάζουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια για να λιώσει . Αφήνουμε λίγο τη
σοκολάτα να κρυώσει και κατόπιν περιχύνουμε με αυτή τον κορμό μας. Βάζουμε το
γλυκό στο ψυγείο και όχι στην κατάψυξη.
Γίνεται καταπληκτικό με γεμάτη και βουτυρένια
γεύση .
Τολμήστε το θα σας ενθουσιάσει ιδίως τους
λάτρεις της σοκολάτας.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου