Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

















ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
5  αυγά
2  φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
1  φλιτζάνι του τσαγιού ηλιέλαιο
1  φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1  βανίλια
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
1  πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Άχνη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και το μισό πακέτο αλεύρι. Χτυπάω το μείγμα για 3΄, προσθέτω το υπόλοιπο αλεύρι και χτυπάω για άλλα 2΄ . Βουτυρώνω και αλευρώνω μία φόρμα και βάζω το υλικό μέσα σε αυτή. Ψήνω στους 180°C για 1 ώρα.
Καλό είναι να κοσκινίζεται  πάντοτε το αλεύρι σας για πιο αφράτο αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου