ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΑΡΜΥΡΟ
1
πακέτο κανταΐφι
150 γρ . γαλοπούλα ψητή
125 γρ. βούτυρο
300 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλοτύρι
200 γρ. γιαούρτι
500 ml. γάλα
2
κουτάλια σούπας μουστάρδα με πάπρικα
4
αυγά
Αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε ένα ταψί. Ξεμαλλιάζουμε
το κανταΐφι και βάζουμε το μισό στο ταψί προσθέτοντας τη γαλοπούλα. Βάζουμε σε
ένα μπολ το γιαούρτι , τη φέτα, τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και απλώνουμε το
μείγμα πάνω στο κανταΐφι, βάζοντας και το μισό τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλύπτουμε με
το υπόλοιπο κανταΐφι {αφού το ξεμαλλιάσουμε και αυτό}και περιχύνουμε με το
λιωμένο βούτυρο. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα και πασπαλίζουμε με
πιπέρι και λίγο αλάτι. Περιχύνουμε το παραπάνω υλικό πάνω στο κανταΐφι και
προσθέτουμε το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Ψήνουμε στους 180°Cγια 40΄. Είναι πολύ
νόστιμο ακόμη και αν το φάτε κρύο.
Καλή επιτυχία !!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου