Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

















ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΥΛΙΚΑ
115  γρ. ζάχαρη
115  γρ. μαργαρίνη
170  γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1      κουταλιά της σούπας νερό
1/2  κουταλάκι του γλυκού γάλα σκόνη{compleat}
1      κουταλιά της σούπας γλυκόζη
1      κουταλάκι του γλυκού κοφτό σόδα
1      κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε μέσα στη μια κουταλιά νερό το γάλα σκόνη. Βάζουμε σε ένα μπρικάκι το παραπάνω υλικό να ζεσταθεί και κατόπιν προσθέτουμε τη γλυκόζη να λιώσει μέσα σε αυτό. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη, τη σόδα ,την λιωμένη γλυκόζη και τέλος το αλεύρι. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια την κουβερτούρα και την προσθέτουμε μέσα στο μείγμα. Ανακατεύουμε με το χέρι το υλικό να ενωθεί η κουβερτούρα και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια μακριά το ένα από το άλλο γιατί απλώνουν. Ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για 10΄ Προσοχή όταν θα βγουν από το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά. Πρέπει να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα σερβίρετε.
Δεν έχουν καμία διαφορά από τα αρτύσιμα. Είναι εξίσου υπέροχα!!!!!!
Καλή επιτυχία!!!!!!


             

1 σχόλιο: