Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

















ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ   ΓΕΜΙΣΤΑ
ΥΛΙΚΑ
6  μανιτάρια  πόρτο μπέλο {μεσαίου μεγέθους}
6  φέτες κασέρι {τύπου τρικαλινό}
6  φέτες ζαμπόν
Λίγο βούτυρο αγελάδας
Αλάτι, πιπέρι
Φέτες ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζουμε από τα μανιτάρια το μίσχο και τα καθαρίζουμε. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι τα μανιτάρια αφού πρώτα το λαδώσουμε. Βάζουμε σε κάθε μανιτάρι αλάτι, πιπέρι από ένα κομματάκι βούτυρο, μια φέτα κασέρι, μια φέτα ζαμπόν και τέλος μια φέτα ντομάτα. Ρίχνουμε λίγο νερό στο ταψάκι και ψήνουμε τα μανιτάρια μας στους 180° C για 20΄.
Δοκιμάστε τα γίνονται υπέροχα και πολύ γρήγορα.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου