Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ

















ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ  ΤΗΣ  ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ
ΥΛΙΚΑ
6  μέτριες πατάτες
1  λεμόνι{χυμό}
3  κουταλάκια γεμάτα μουστάρδα
2  κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
½  φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
4  αγγουράκια τουρσί{ψιλοκομμένα}
3  πιπεριές Φλωρίνης{ψημένες}
1  κλωναράκι δενδρολίβανο
1  κρεμμυδάκι φρέσκο  
Αλάτι
Ρόκα για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια για να τις βράσουμε. Στραγγίζουμε τις βρασμένες πατάτες και τις βάζουμε σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ . Χτυπάμε στο μούλτι  το χυμό λεμονιού , το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα. Αλατίζουμε τις πατάτες και βάζουμε σε αυτές  το κρεμμυδάκι, το αγγουράκι τουρσί, τις Φλωρίνης πιπεριές  και το δενδρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε από πάνω με το υλικό που χτυπήσαμε στο μούλτι. Τέλος γαρνίρουμε με τη ρόκα.
Μια υπέροχη πατατοσαλάτα που σίγουρα θα αρέσει σε όλους.
Χρώματα και αρώματα σε ένα μπολ.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου