ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΜΕ
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας μοσχάρι {χτένι}
Σε μικρές μερίδες
1 κιλό μπιζέλια
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 μεγάλα καρότα
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
6 κλωναράκια μαϊντανό
Μισό ματσάκι άνηθο
1 κουταλάκι σκόρδο ξερό
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι {γλυκό}
1 κουταλάκι ζάχαρη
Λίγο κάρυ με κουρκουμά {προαιρετικά}
Αλάτι , πιπέρι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 φλιτζάνια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα και
απλά ανακατεύουμε με μια κουτάλα να ενωθούν όλα μαζί. Ψήνουμε το φαγητό μας στους
180°C για 2 ώρες. Πολύ νόστιμο και πολύ
εύκολο φαγητό.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου