Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

















ΠΑΣΤΑ  ΦΛΩΡΑ
ΥΛΙΚΑ
210  γρ. αλεύρι
130  γρ. βούτυρο
100  γρ. ζάχαρη
70    γρ. σιμιγδάλι
2 κ.γ. μπέικιν
½ κ.γ αλάτι
2 αυγά
2 βανίλιες
1 βάζο μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με την μισή ποσότητα αλεύρι για 3΄στο μίξερ. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και κάνουμε μία ζύμη σχετικά σφιχτή. Χωρίζουμε μία μικρή ποσότητα από τη ζύμη γιατί θα την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τα κορδόνια από πάνω και την υπόλοιπη την στρώνω σε ταψί. Βάζουμε τη μαρμελάδα της αρεσκείας μας  και στη συνέχεια σχεδιάζω τα κορδόνια. Ψήνω 30΄- 40΄ στους 180°C.
Γίνεται πολύ νόστιμη και αφράτη.
Καλή επιτυχία !!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου