ΠΑΣΤΑ
ΦΛΩΡΑ
ΥΛΙΚΑ
210
γρ. αλεύρι
130
γρ. βούτυρο
100
γρ. ζάχαρη
70
γρ. σιμιγδάλι
2 κ.γ. μπέικιν
½ κ.γ αλάτι
2 αυγά
2 βανίλιες
1 βάζο μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με την μισή
ποσότητα αλεύρι για 3΄στο μίξερ. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και κάνουμε
μία ζύμη σχετικά σφιχτή. Χωρίζουμε μία μικρή ποσότητα από τη ζύμη γιατί θα την
χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τα κορδόνια από πάνω και την υπόλοιπη την
στρώνω σε ταψί. Βάζουμε τη μαρμελάδα της αρεσκείας μας και στη συνέχεια σχεδιάζω τα κορδόνια. Ψήνω
30΄- 40΄ στους 180°C.
Γίνεται πολύ νόστιμη και αφράτη.
Καλή επιτυχία !!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου