ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ
ΜΕ ΜΕΛΙ
ΥΛΙΚΑ
3
μεγάλα κυδώνια
1
φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό
4
κουταλιές της σούπας μέλι
5
κουταλιές της σούπας κονιάκ ή κάποιο άλλο λικέρ
Γαρίφαλα ,κανέλα
ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κυδώνια σε τέταρτα και τα
στρώνουμε στο ταψάκι. Ραντίζουμε με το κονιάκ ή το λικέρ όλα τα κυδώνια. Μέσα στο
χλιαρό νερό διαλύουμε το μέλι και το ρίχνουμε πάνω από τα κομμάτια. Καρφώνουμε πάνω
σε κάθε κομμάτι από ένα γαρύφαλλο και βάζουμε μέσα στο ταψάκι ένα ξύλο κανέλλας.
Ψήνουμε τα κυδώνια μας στους 180°C για 1 ώρα.
Πολύ πετυχημένα και προπάντων χωρίς ίχνος ζάχαρης!!!!!!!
Μπορείτε να τα σερβίρετε και με σαντιγί.
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου